Dragan Ivanović

 

Posle poraza njegovog tima od Crvene zvezde, šef stručnog štaba Vojvodine Dragan Ivanović izjavio je da svojim igračima nema šta mnogo da zameri i da moraju da podignu glavu.

Vojvodina je danas poražena od Crvene zvezde rezultatom 2:3 (2:0), u derbiju 25. kola Super lige Srbije.

– Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi. U prvom poluvremenu smo odigrali izvanredno i sve je funkcionisalo kako treba. Međutim, bez obzira na to, rekao sam da je 2:0 veoma neprijatan rezultat i da ne sme da dođe do opuštanja. Prvi gol smo primili tako što su pojedini igrači okrenuli leđa. Usledio je pad koncentracije, nismo mogli da se povežemo i Crvena zvezda je napravila totalni preokret. O mnogo čemu ćemo morati da porazgovaramo, iako ne mogu biti toliko razočaran predstavom koju smo pružili, s tim da je za analizu da li pojedini igrači mogu da izdrže 90 minuta u jednom ozbiljnom ritmu. I kod nerešenog i kod negativnog rezultata, imali smo dve-tri kolosalne prilike koje nismo realizovali, a na kraju je i Trujić imao stopostotnu priliku za izjednačenje. Moramo da podignemo glavu gore i nastavimo dalje. Bez obzira na negativan rezultat na poluvremenu, Crvena zvezda je pokazala da ima samopouzdanje i kvalitet. Mojim igračima nemam šta mnogo da zamerim, a u analizi ćemo videti gde je napravljena greška i nastaviti prvenstvo dalje – izjavio je Ivanović.

U narednom kolu, fudbaleri Vojvodine gostovaće ekipi Metalca u Gornjem Milanovcu, a taj meč je na programu u ponedeljak, sa početkom u 16:30 časova.