Dragan Ivanović

 

Uprkos ubedljivom trijumfu njegovog tima protiv BSK Borče, šef stručnog štaba Vojvodine Dragan Ivanović izjavio je da nije u potpunosti zadovoljan izdanjem njegovih igrača i smatra da crveno-beli mogu da igraju još mnogo bolje.

Vojvodina je danas pobedila BSK Borču rezultatom 4:0 (1:0), u generalnoj proveri pred drugi deo sezone.

– Zadovoljan sam sa rezultatom, ali nismo igrali najkvalitetnije. Ne znam da li je problem bio u podlozi, ali u prvih pola sata nismo delovali kako treba. Kada smo postigli gol, malo smo dobili samopouzdanje, a kada smo, početkom drugog poluvremena, postigli i drugi, u nastavku je sve delovalo rutinski, između ostalog i zbog toga što je Borča dosta menjala i ubacila mnogo mladih igrača. Rezultat od 4:0 jeste malo ohrabrenje, ali generalno, nisam maksimalno zadovoljan učinkom igrača na svakom delu terena. Mora to dosta kvalitetnije i mislim da ćemo sledeće nedelje morati da obratimo dosta pažnje na to – kaže Ivanović.

Po povratku ekipe sa priprema u Budvi, u rad prvog tima uključili su se i Dejan Meleg i Aleksandar Paločević.

– Obojica moraju mnogo brže da igraju. Njihov kvalitet je neosporan i ja sam jedva čekao da dođu, ali moraće mnogo brže da se igra, kako bi naša igra po bokovima mnogo bolje funkcionisala – kaže Ivanović.

Na poziciji štopera na današnjem meču, našao se Nikola Kovačević, koji je tokom priprema u Budvi povremeno igrao čak i na mestu ofanzivnog veziste.

– Pokušavali smo da nađemo centralnog defanzivca, jer nismo znali da li će Mario Maslać imati pravo nastupa već u prvom kolu, iako sada znamo da hoće. Kovačevića ćemo prekomandovati u vezni red. On je interesantan igrač i može da odgovori na više pozicija, a koja je najbolja za njega, ostaje nam da vidimo – rekao je Ivanović.

Fudbaleri Vojvodine sutra će imati samo trening oporavka, za ponedeljak su dobili slobodan dan, a od utorka počinje finalni deo priprema za start drugog dela sezone i utakmicu protiv Spartaka u Subotici.