Dragan Ivanović

 

Šef stručnog štaba Vojvodine Dragan Ivanović izjavio je da očekuje dobru utakmicu protiv Rada, iako je svestan da njegovim igračima neće biti lako da dođu do pobede.

Posle prolećne premijere i ubedljive pobede u vojvođanskom derbiju nad Spartakom, pred fudbalerima Vojvodine ovog vikenda je, posle dva meseca pauze, konačno i meč pred svojom publikom na stadionu „Karađorđe“. U okviru 23. kola Super lige, u nedelju od 17 časova, rival crveno-belima biće beogradski Rad, jedan od retkih timova u zemlji koji u susretima sa Vošom može da se pohvali pozitivnim skorom.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dragan Ivanović ističe da ne očekuje laku utakmicu i da uvažava ekipu iz Beograda.

– Rad je dobro odigrao protiv Partizana i to je tim koji nije pretrpeo mnogo promena tokom prelaznog roka, možda na samo dve ili tri pozicije. S obzirom na to da su u prošlom kolu izgubili kod kuće, a i u poslednjem jesenjem kolu od Bačke, sigurno imaju imperativ da se u Novom Sadu predstave kao dobra ekipa. Po mom mišljenju, ne očekuja nas laka utakmica, jer Rad je školovana ekipa. Sastavljeni su od dobrih igrača, među kojima ima i iskusnih, poput Drinčića ili Ćuluma. Međutim, ne bih se previše bavio njima – ističe Ivanović.

Prema njegovim rečima, u ekipi Vojvodine vlada optimizam i želja da se osvoje nova tri boda.

– Posle visoke pobede u Subotici, kod nas vlada dobra atmosfera i momci su dosta dobro radili ove nedelje. Konačno smo se kompletirali i ispunila mi se ona moja želja da kapiten Dejan Meleg što pre bude sa nama, a on se dobrom igrom potvrdio i u Subotici. Bog ga je nagradio da postigne gol već u petom minutu, što znači da je sa jedne strane sve čisto i uredno. Očekujem dobru utakmicu i normalno, nadam se pobedi ekipe Vojvodine – rekao je Ivanović.

U znak zahvalnosti za sjajnu podršku na meču prethodnog kola protiv Spartaka u Subotici, kao i u želji da crveno-beli imaju što brojniju i veću podršku protiv „građevinara“, Upravni odbor FK Vojvodina odlučio je da ulaznice za predstojeći meč mogu besplatno da se preuzmu na blagajnama.

Preuzimanje ulaznica vršiće se po sledećem rasporedu:

subota, 25. februar: od 10 do 14 časova, u prostorijama kompanije „Gigs Tix“ u „Pariskom magazinu“ (Kralja Aleksandra 12), moći će da se preuzmu ulaznice za zapad i istok;

nedelja, 26. februar: od 14 do 17 časova na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine) moći će da se preuzmu ulaznice za zapad; od 14 do 17 časova na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“) moći će da se preuzmu ulaznice za istok; od 16 do 17 časova u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini moći će da se preuzmu ulaznice za sever.

Jedno lice moći će da preuzme najviše tri ulaznice, a za ulazak na stadion ulaznice će morati da imaju i deca svih uzrasta.

Kapije stadiona „Karađorđe“ na dan meča biće otvorene od 15:30 sati, a FK Vojvodina poziva sve svoje pristalice da na vreme preuzmu ulaznice i dođu na stadion da podrže ekipu Voše u borbi za vrh tabele.