Dragan Ivanović

 

Posle remija njegovog tima sa ČSK-om, šef stručnog štaba Vojvodine Dragan Ivanović izjavio je da je zadovoljan sa izdanjem pojedinih igrača, ali da ima i onih sa čijim nastupom je nezadovoljan.

Vojvodina i ČSK danas su igrali nerešeno 1:1 (0:1), u prijateljskom meču odigranom u Veterniku.

– Danas smo nastupili u heterogenom sastavu, kako bi određeni igrači stekli određenu minutažu. Neki igrači, poput Stamenića ili Sprema, nalaze se vrlo blizu startne postave i sa nastupom pojedinaca mogu biti zadovoljan, dok ima i onih koji me baš i nisu zadovoljili. Zličić će morati malo da promeni način igre, jer ovako kako on hoda, šeta i povremeno trči, sa 19-20 godina će teško moći da napravi nešto. Sa Kneževićem sam totalno nezadovoljan i sve to ćemo raščistiti ove nedelje, jer sam pre za to da se bavimo mladima koji imaju potencijal, pa makar u ovom trenutku bili i slabijeg kvaliteta. Pojedinci će definitivno morati malo da promene način igre i ponašanja – kaže Ivanović.

Od igrača koji su danas nastupili protiv ČSK-a, u timu se našao i Mario Maslać, koji je dobio priliku da zaigra i protiv Spartaka.

– Maslać je u Subotici igrao u poslednjih 15 minuta i njemu su potrebne ovakve utakmice, s obzirom na to da je prošlu polusezonu završio nešto ranije, a malo je kasnio na pripreme. Uostalom, utakmicu protiv ČSK-a smo i organizovali da bismo videli u kakvoj se ko formi nalazi u ovom momentu – ističe Ivanović.

Prema rečima šefa stručnog štaba crveno-belih, bilo bi dobro kada bi prijateljske utakmice tokom nedelje postale redovna praksa i u nastavku sezone.

– To bi bilo dobro i trudićemo se da ih organizujemo, u zavisnosti od toga koliko drugi klubovi budu hteli da nam izađu u susret, s obzirom na to da timovi u okolini nemaju toliki fond igrača da bi mogli to da priušte. Međutim, sve dok bude postojala mogućnost, igraćemo kontrolne utakmice – rekao je Ivanović.

Fudbaleri Vojvodine u nedelju od 17 časova dočekuju ekipu Rada na „Karađorđu“ u 23. kolu Super lige Srbije, a ulaznice za ovaj meč moći će besplatno da se preuzmu na blagajni.