Gost fudbalera Vojvodine u okviru X kola JSL biće njihov stari poznanik  ekipa Javora iz Ivanjice. Predvođeni „večitim“ kapitenom i komandantom odbrane Milovanom  Milovićem, Ivanjičani će kao i uvek do sada predstavljati izuzetno čvrstog i nezgodnog rivala koji je neretko znao da Novosađane neprijatno iznenadi na njihovom terenu.
Svestan kakav protivnik dolazi na „Karađorđe“, šef stručnog štaba Vojvodine, Nebojša Vignjević upozorava i poziva na strpljenje i oprez. Kako ističe, Javor je tim koji protivniku ostavlja vrlo malo prostora i ne dozvoljava da se pred njihovim golom stvara mnogo šansi. Gustom  rasporedu  i disciplini  u zadnjoj liniji dodajmo izuzetno spretne i brze srednjake i napadače Ivanjičana :  Silvu, Jakimovskog, Ifeanija…pa ukoliko na terenu igrači Vojvodine ne budu „radili“ svih 90 minuta, eto problema.
Kadrovska situacija u ekipi „crveno-belih“ je u odnosu na proteklu utakmicu protiv Čukaričkog praktično nepromenjena. Miroslav Stevanović je još uvek van stroja i male su šanse da zaigra u nedelju. Marko Poletanović, Dejan Meleg i Nebojša Kosović redovno treniraju, a da li će konkurisati za sastav odlučiće se na sam dan utakmice. Očekuje se da će na golu Vojvodine biti Srđan Žakula koji je čuvao mrežu „crveno-belih“ na kup utakmici na Banovom Brdu.

Snimak konferencije možete pogledati ovde :