DSC_0157

 

 

I mada su svi pogledi ljubitelja crveno-bele boje upereni ka Beogradu i stadionu „Partizan“ na kome će 08. maja fudbaleri Vojvodine plesati svoje šesto finale kupa u klupskoj istoriji, učenici Nebojše Vignjevića moraće pre toga da  odigraju  još dve prvenstvene utakmice. Prva je na redu već sutra, a protivnika ne treba mnogo predstavljati-ivanjički Javor, ekipa koja je u bližoj istoriji nekoliko puta znala da zagorča život Novosađanima. Uvek čvrsti, disciplinovani i sa jasnom vizijom, Ivanjičani igraju prepoznatljiv fudbal koji svakom baš i ne mora da se sviđa ali što je najbitnije-daje rezultate.
Šef struke Nosađana o utakmici sa Javorom kaže :

-„Tokom protekle nedelje radili smo na nekim elementima za koje smo zaključili da nisu bili dovoljno dobri u prethodnim utakmicama. Nismo se puno bavili analizom igre Javora što ne znači da nismo svesni o kakvom se protivniku radi. Svaka utakmica protiv Ivanjičana je teška bilo da se igra kod kuće ili na njihovom terenu. Želimo kao i uvek da se nadigravamo i uz kvalitetnu igru da dođemo do pobede mada se naši domaćini sigurno neće složiti s tim. Njima je pobeda potrebna kako bi osigurali mirniji finiš prvenstvene trke.
Sastav tima biće nešto izmenjen jer na Vulićevića ne mogu da računam zbog crvenog kartona zarađenog u Kuli, a Vranješ i Ađuru još uvek osećaju posledice povreda pa nećemo rizikovati eventualno pogoršanje njihovog zdravstvenog stanja.“

Ekspedicija Vojvodine u Ivanjicu putuje danas oko 14:00 časova.

http://youtu.be/QqC_RNUFfZM