Predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić poslao je snažnu i važnu poruku posle utakmice sa Partizanom i pred važan duel sa TSC-om.

Prvi čovek „stare dame“ podvukao je da u klubu vlada nikad jače jedinstvo i pozvao je navijače i građane Novog Sada da u subotu u što većem broju dođu na „Karađorđe“ da podrže ekipu u duelu sa direktnim rivalom u borbi za plasman u evropska takmičenja.

– Posle utakmice sa Partizanom, iznenadio sam se kada sam u pojedinim medijima pročitao da postoji razdor u Vojvodini i ovim putem želim da, kao prvi čovek kluba i domaćin naše Vošine kuće, istaknem da postoji apsolutno jedinstvo na nivou navijači – igrači – stručni štab – Uprava. Da budem još iskeniji, nikad nisam imao priliku da radim u kolektivu gde vlada takvo jedinstvo. Svi smo okupljeni oko iste ideje – da naš klub ide napred. Ovim putem želim i da pozovem sve sugrađane, simpatizere i navijače Vojvodine da ispunimo tribine našeg „Karađorđa“ na predstojećoj utakmici u subotu, da pokažemo koliko poštujemo i volimo našu Vošu i da pokažemo to jedinstvo i na delu – poručio je predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić.

Utakmica Vojvodina – TSC na programu je u subotu u 19.00.