Чланови омладинског тима Војводине Игор Јеличић (18) и Милан Видаков (18) данас су потписали професионалне уговоре са својим клубом. Између осталог, они су се за потписивање првог професионалног уговора у својим каријерама наметнули одличним играма за омладински тим „старе даме“, који је јесењу полусезону завршио на првом месту на табели Омладинске лиге Србије, а са обојицом играча уговор је потписан на период од четири године.

Игор Јеличић је рођен 28. фебруара 2000. године и ове сезоне је већ имао прилику да буде у протоколу и за неке мечеве првог тима Војводине у Супер лиги, као и да одигра неколико пријатељских утакмица. За омладинску екипу Војводине, протекле полусезоне одиграо је 12 утакмица. Игра на позицији штопера и члан је омладинске (У-19) репрезентације Србије.

С друге стране, Милан Видаков је рођен 19. августа 2000. године, а пре доласка у Војводину, био је члан омладинске школе Партизана. Протекле полусезоне, за омладински тим Војводине је одиграо свих 16 утакмица и постигао 11 голова.