Članovi omladinskog tima Vojvodine Igor Jeličić (18) i Milan Vidakov (18) danas su potpisali profesionalne ugovore sa svojim klubom. Između ostalog, oni su se za potpisivanje prvog profesionalnog ugovora u svojim karijerama nametnuli odličnim igrama za omladinski tim „stare dame“, koji je jesenju polusezonu završio na prvom mestu na tabeli Omladinske lige Srbije, a sa obojicom igrača ugovor je potpisan na period od četiri godine.

Igor Jeličić je rođen 28. februara 2000. godine i ove sezone je već imao priliku da bude u protokolu i za neke mečeve prvog tima Vojvodine u Super ligi, kao i da odigra nekoliko prijateljskih utakmica. Za omladinsku ekipu Vojvodine, protekle polusezone odigrao je 12 utakmica. Igra na poziciji štopera i član je omladinske (U-19) reprezentacije Srbije.

S druge strane, Milan Vidakov je rođen 19. avgusta 2000. godine, a pre dolaska u Vojvodinu, bio je član omladinske škole Partizana. Protekle polusezone, za omladinski tim Vojvodine je odigrao svih 16 utakmica i postigao 11 golova.