Dušan Jovančić

 

Vezista Vojvodine Dušan Jovančić (25) smatra da bi samo jedna prvenstvena pobeda mogla u potpunosti da preokrene sezonu za crveno-bele u pozitivnom smeru.

Posle četvrtog uzastopnog remija u Super ligi Srbije ovog proleća, fudbaleri Vojvodine pripremaju se za utakmicu protiv OFK Beograda, koja je na programu naredne subote na Omladinskom stadionu.

Crveno-beli se i dalje nalaze u borbi za plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, ali da bi ispunili cilj u toj borbi, neophodno je da počnu da ostvaruju trijumfe.

Sa tim se slaže i vezista Dušan Jovančić, koji je ove zime stigao u Vojvodinu iz Borca i za sada se ustalio u startnoj postavi.

– Naš bodovni saldo je do sada svakako mogao i morao da bude veći. Igra koju smo prikazali u ovih prvih nekoliko kola nije bila na nivou kakav želimo, a na dosta utakmica nismo imali ni sreće. Međutim, smatram da bismo sa jednom pobedom razbili maler i ušli u seriju dobrih rezultata – ističe Jovančić.

Prema njegovim rečima, osim rezultata, sve ostalo u Vojvodini za njega je na visokom nivou.

– Ovde sam stvarno lepo prihvaćen, svi momci su super i za sada nisam imao nijedan problem. Zato verujem da će to i rezultati morati da isprate – ističe Jovančić.

Prilika za prvu prolećnu pobedu pruža se u subotu, kada će Vojvodina gostovati OFK Beogradu.

– Oni su poprilično promenili tim ove zime. Biće teško savladati ih, pošto se bore za opstanak i svaki bod im je bitan pre nego što im krene plej aut. Međutim, ići ćemo na pobedu, jer tri boda su nam potrebna i samo o tome razmišljamo – rekao je Jovančić.