Dušan Jovančić

 

Vezista Vojvodine Dušan Jovančić (26) izjavio je da je zadovoljan svojim igrama ove sezone i naglasio da kada čitava ekipa igra dobro, onda je i svakom pojedincu lakše da se istakne.

Dok je pažnja srpske sportske javnosti okrenuta ka nastupima reprezentativnih selekcija Srbije, fudbaleri Vojvodine u miru i tišini FC „Vujadin Boškov“ pripremaju se za ono što ih očekuje narednog vikenda, odnosno nastavak takmičenja u Super ligi.

U goste crveno-belima, u subotu stiže ekipa Novog Pazara, a vezista Voše Dušan Jovančić nada se novoj pobedi „stare dame“.

– Atmosfera je dobra, treniramo normalno i sve je u najboljem redu. Kao i svaki put na našem stadionu, ići ćemo na pobedu, a trijumf nam je veoma bitan kako bismo nastavili odličnu seriju koju imamo kod kuće – kaže Jovančić.

On je u Vojvodinu stigao prošle zime iz Borca i odmah se izborio za važnu ulogu u redovima crveno-belih. Ove sezone, konstantno pruža dobre partije i ima velike zasluge za rezultate koje je ekipa ostvarila.

– Zadovoljan sam svojim igrama i mislim da sam podigao formu u odnosu na ono što sam pružao prošle sezone. Naravno, najvažnije je to da čitava ekipa igra dobro, a kad je tako, onda je i svakom pojedincu lakše da pruža kvalitetne partije – kaže Jovančić.

Navijači se nadaju da Voša može da zadrži dobru formu sve do kraja polusezone.

– Očekujem da nastavimo seriju pozitivnih rezultata i da na terenu budemo dobri i efikasni. Nadam se da ćemo se izboriti za to drugo mesto i zadržati ga što je duže moguće – rekao je Jovančić.

Utakmica između Vojvodine i Novog Pazara igraće se u subotu na „Karađorđu“, sa početkom u 17 časova.