DSC_0010

 

 

Mir i tišinu uspavanog  FC „Vujadin Boškov“ danas je na trenutak  poremetio  zvuk fudbalske lopte. Na terenu dobro poznato lice, Andrija Kaluđerović u „punoj ratnoj opremi“. Individualno trenira kako bi što spremnije dočekao svoju novu destinaciju ili pak nastavio da u dresu Vojvodine trese protivničke mreže i na proleće. O svojim planovim kaže :

-Imam ponudu jednog stranog kluba ali sve je još neizvesno. Poslednju reč ima moj matični Guan iz Pekinga, a pošto je trenutno u Kini pauza moram sačekati da se klupski administrativci vrate sa odmora.
Lično se ne opterećujem odlaskom  jer sa Vojvodinom imam još 6 meseci ugovora i mogu vam reći da bi rado ostao u Novom Sadu. Svestan sam da je Vojvodina, kao uostalom i svi ostali klubovi u Srbiji, u teškoj situaciji i zbog toga bi bilo bolje da odem u inostranstvo. Bilo bi to veliko rasterećenje za klupsku kasu. Ali ako tako i ne bude, ponavljam, ostaću u Voši do leta.
Nisam nerazuman čovek, znam da novca sada nema ali će ga sigurno biti jer klub vode ozbiljni ljudi. Vojvodina me je vratila u fudbalski život i najmanje što uz golove mogu da joj vratim je strpljenje. –poručio je najbolji strelac u istoriji prvenstava Srbije.