bilbord, mala

 

Samo nekoliko sati bilo je potrebno da planu sve ulaznice za Zapad, za utakmicu Vojvodina – Sampdorija. U prodaji se nalazi još samo nešto malo karata za Istok, a jedino ljubitelji fudbala u Novom Sadu i okolini još mogu da kupe ovo nesumnjivo vredno parče hartije za ulaz na Sever. Stadion će u četvrtak uveče, dakle, sigurno biti ispunjen do poslednjeg mesta, što garantuje sjajnu podršku crveno-belima i vrhunsku atmosferu.

Oni koji po svaku cenu žele da budu svedoci velike utakmice i, nadaju se, plasmana Vojvodine u plej-of kvalifikacija za plasman u grupnu fazu Lige Evrope, mogu da kupe sezonske karte, koje se, takođe, nalaze u prodaji. Iz kluba za njih pripremaju i posebna iznenađenja, odnosno razne popuste i poklone, a vrednost ovih ulaznica ogleda se i u tome što garantuju nesmetano praćenje svih evropskih mečeva Novosađana, kao i utakmica kompletne domaće Superlige.

 

PRODAJA SEZONSKIH ULAZNICA

Sezonske karte mogu da se kupe na glavnoj blagajni Gigs Tiksa (TC Pariski magazin, Kralja Aleksandra 12), svakog dana od 9 do 19.30 časova. Njihova cena iznosi 3.000 dinara za Zapad (2.700 dinara za vlasnike prošlosezonskih karata, koje treba poneti sa sobom, na uvid), odnosno 1.500 dinara za Istok (1.350 dinara, uz prošlosezonsku godišnju ulaznicu).