obrazac-za-slike---vesti

 

 

Drugi i poslednji nastavak sage „Karaula“ fudbaleri Vojvodine odigrali su jutros od 9:30 do 11:00 časova. Kako im je pre početka treninga objasnio trener Marko Nikolić, ovo je bio drugi dan „suvog“ trčanja i od popodne se nastavlja isključivo rad sa loptom.

-„Momci, danas završavamo sa trčanjem, a od vas tražim da trening odradite maksimalno ozbiljno i posvećeno. Šale su dozvoljene zbog atmosfere ali nećemo preterivati. Čekaju nas utakmice, a za 10 dana izlazimo u Evropu. Moramo proći prvo kolo tu nema dileme.“-tim rečima uveo je u trening svoje pulene Marko Nikolić.
Rad je protekao uobičajeno, a ni gore pomenute šale nisu izostale. Na kraju je grupa dečaka koja je znatiželjno posmatrala fudbalere Voše izrazila želju da se fotografiše sa igračima. Najveća meta bio je Naemeka Ađuru koji je strpljivo pozirao malim ljubiteljima fudbala sve do polaska autobusa za hotel „Dunav“.

Za popodne je predviđen još jedan trening na terenu hotela „Palisad“ koji počinje u 17:30 časova.
Prva prijateljska utakmica pprotiv selekcije Zlatiborskog okruga igra se u sredu od 19:00 časova, najverovatnije na terenu „Švajcarija“ koje ima uslove za odigravanje noćnih utakmica.