bilbord, mala

 

Prodaja karata za revanš utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, između Vojvodine i Sampdorije, koja je na programu u četvrtak, 6. avgusta 2015. godine, od 21 čas na stadionu “Karađorđe”, počinje u ponedeljak, 3. avgusta 2015. godine. Cena pojedinačnih karata iznosiće 500 dinara (Zapad), 300 dinara (Istok) i 200 dinara (Sever), a, pored toga, na stadion će moći da uđu i vlasnici novih pretplatnih, godišnjih ulaznica FK Vojvodina. Podvlačimo da će svaki pojedinac moći da kupi najviše tri ulaznice na jedan lični dokument.

Od ponedeljka, dakle, ulazice za ovu utakmicu prodavaće se na centralnoj biletarnici Gigs tixa ( Tržni centar “Pariski magazin”, Kralja Aleksandra 12), svakodnevno od 9 do 19.30 časova, kao i na centralnoj blagajni stadiona “Karađorđe”, od 12 do 18 časova. Pored toga, u četvrtak, na sam dan utakmice, prodaja karata vršiće se i na blagajni na istočnoj tribini, od 18 časova.

Napominjemo da STARE GODIŠNJE KARTE NEĆE VAŽITI.

Pozivamo sve one koji žele da budu uživo svedoci velike, evropske utakmice Novosađana, da blagovremeno obezbede i kupe ulaznice, jer je već sada interesovanje za njih nezapamćeno. One koji budu želeli da uđu na Istok, upozoravamo da će biti otvoren samo jedan ulaz (drugi će biti rezervisan za navijače gostujućeg tima) i molimo da ranije dođu na stadion, jer će ulaz biti usporen i produžen.

Navijači Sampdorije biće smešteni na južnoj tribini ispod semafora, a karte za taj sektor prodavaće se isključivo u Italiji i neće biti moguća njihova kupovina u Srbiji.

Ulaznice za Sever prodavaće se isključivo na severnoj tribini, u navijačkom šopu “Firme”, od 17 do 20 časova.

Nikakva trebovanja ili rezervacije ulaznica nisu mogući.

 

ULAZNICE ZA VOJVODINA – JAVOR

U nedelju se, na stadionu “Karađorđe”, igra utakmica 3. kola Superlige  Srbije između Vojvodine i Javora, čiji početak je zakazan za 20 časova. Ulaznice će se prodavati na dan susreta, po cenama od 300 dinara (Zapad), 200 dinara (Istok) i 100 dinara (Sever) i to na centralnoj blagajni stadiona od 12 časova, a na biletarnici na Istoku od 18 časova.

VAŽIĆE JOŠ SAMO OVOG PUTA STARE PRETPLATNE KARTE.