obrazac-za-slike---vesti

 

 

KEČKEMET: Pomoćno igralište Kečkemeta,

Gledalaca: 100

Sudija: Danijel Koler (Mađarska)

Strelci: Novaković (autogol) za Kečkemet B, a Ilić, Grgić i Stojanović 2 za Vojvodinu B.

KEČKEMET B: Verebi, Nađ, Satelik, Virag, Ištvan, Vakoš, Kirtoši, Molnar, Farago, Bene, Čima. Igrali su još: Lajoš, Iboš, Sabo, Čimadi i Toči.

VOJVODINA B: Rockov, Nikolić, Nastić, Novaković, Pankov, Poletanović, Popara, Ivanić, Spremo, Ilić, Stojanović. Igrali su još: Ivić, Kočović, Fimić, Nenadović, Asani i Grgić.

Na pomoćnom terenu „Sektoi“ stadiona mađarskog prvoligaša Kečkemeta, po kišovitom vremenu i hladnom vremenu, snage su odmerili B timovi domaćina i Vojvodine. Crveno-beli su zabeležili ubedljivu pobedu od 4:1, a za njih su nastupili i prvotimci Marko Poletanović, odnosno Bojan Nastić, koji nemaju pravo nastupa u prvom kolu nastavka prvenstva i duelu u Pećincima s Donjim Sremom.
„Crveno-beli“ su odličnu  igru tokom svih 90 minuta krunisali sa četiri lepa pogotka, a ponovo je odličnu partiju pružio Jovan Stojanović sa dva gola i jednom asistencijom.

Novosađane je u Kečkemetu dočekao bivši igrač ovog kluba Dejan Karan, koji je sada član mađarske ekipe. Bio je ovo svojevrstan uvod u susret A timova dva kluba, koji se igra u subotu, takođe u Kečkemetu.