Filip Knežević i Nenad Lalatović

 

Novi fudbaler Vojvodine Filip Knežević (24) izjavio je da je svestan veličine kluba u koji je došao i da se nada da će „stara dama“ zajedno sa njim nastaviti da pruža dobre partije u ovoj sezoni.

U media centru stadiona „Karađorđe“, Filip Knežević danas je predstavljen kao novi fudbaler Vojvodine. Igra na poziciji desnog krila, stigao je iz beogradskog Čukaričkog i potpisao ugovor na dve godine, te zadužio dres sa brojem 80.

– Pre svega, želeo bih da se zahvalim upravi Vojvodine i treneru Lalatoviću na ukazanom poverenju i nadam se da ću to opravdati golovima i asistencijama, odnosno da će Vojvodina i nakon mog dolaska igrati jednako dobro kao i do sada. Obavio sam razgovor sa predsednikom i on mi je objasnio neke stvari, odnosno kakva je veličina Vojvodine i zato znam gde sam došao. Takođe, nadam se da ću sa trenerom imati jednako dobru saradnju kao što smo je imali u Borcu iz Čačka – izjavio je Knežević.

On neće biti u konkurenciji za tim za dvomeč protiv AZ Alkmara, ali će konkurisati za sastav već za naredni prvenstveni meč, koji Vojvodinu očekuje u nedelju u Beogradu i to baš protiv njegovog prethodnog kluba Čukaričkog.