Nakon dve sedmice „reprezentativnog“ fudbala sledi nam povratak u domaće prvenstvo u kojem bi subotnji susret u okviru IX kola JSL  između Vojvodine i Hajduka  trebao biti jedan od najzanimljivijih. Uprkos činjenici da Novosađani imaju mnogo ubedljiviji skor u međusobnim okršajima, utakmice ova dva rivala uvek su obilovale uzbuđenjima i najčešće bile rezultatski neizvesne.

VIGNJEVIĆ I BILBIJA : MI SE PITAMO

-„Pauza u prvenstvu došla je u pravo vreme kako za igrače tako i za stručni štab. Odmorili smo se, sanirali neke povrede i sudeći po veoma pozitivnoj atmosferi na treninzima, možemo očekivati da će utakmica sa Kuljanima doneti boljitak u igri našeg tima. Dužni smo to navijačima koji strpljivo čekaju Vojvodinu koja će im, siguran sam, igrom, zalaganjem, golovima i pobedama, vratiti raspoloženje.
Uz redovne treninge analizirali smo način igre  protivnika, njihove vrline i mane i shodno tome  pripremali taktiku za sutrašnju utakmicu. Što se tiče sastava, imam samo jednu dilemu koju ću otkloniti pred sam početak susreta, a to je pozicija  tzv. zadnjeg veznog igrača za koju konkurišu Ađuru i Radoja. Biće još nekoliko promena ali ne personalnih nego pozicionih. Ne bih sada konkretno o tome, videćete sve na terenu“-ostao je tajanstven Vignjević.
Iako su se oporavili od povreda, Poletanović i Kosović neće konkurisati za sastav ali prijateljski susret sa Osijekom pokazao nam je da možemo računati na širok izbor igrača.
U ovoj utakmici samo se mi pitamo i ako igrači, uz potreban nivo zalaganja na terenu sprovedu ideje iz svlačionice,  pobeda ne sme izostati.“ –zaključio je šef stručnog štaba Vojvodine.

Nemanja Bilbija tvrdi da, ukoliko ekipa ponovi igru iz prijateljske utakmice protiv Osijeka, trijumf „crveno-belih“ ne bi smeo da dođe u pitanje.

Snimak konferencije pogledajte ovde :