Grbovi FK Konah's ki i FK Vojvodina

 

U revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, fudbaleri Vojvodine večeras gostuju ekipi Konah’s kija u Rilu.

Tekstualni prenos meča uživo od 19:45 časova po srpskom vremenu možete pratiti na našem sajtu.

Meč će suditi Peter Kralovic iz Slovačke, a ekipe će nastupiti u sledećim sastavima:

Konah’s ki: Denbi – Dizni, Kirni, Horan, Moris – Vulf, Smit, Dž. Oven, Bejns, Šort – Vajld.

Vojvodina: M. Kordić – Miletić, Puškarić, V. Kovačević, Antić – Maksimović, Jovančić – Paločević, Meleg, Malbašić – Trujić.

Utakmica je počela. Na stadionu je prisutno oko 800 gledalaca, među kojima su i tridesetak navijača Vojvodine.

7. minut: GOL! Vojvodina vodi 0:1! Posle prekršaja nad Trujićem, dosuđen je slobodan udarac za Vojvodinu na oko 20 metara od gola iskosa sa leve strane. Slobodan udarac je izveo Meleg i poslao loptu u rašlje gola domaćih, postigavši zaista sjajan i efektan pogodak.

16. minut: Posle slobodnog udarca za Konah’s ki, Kordić je izboksovao loptu, a do nje je došao Džo Oven i šutirao i voleja. Međutim, slabo je zahvatio loptu, pa ju je Kordić s lakoćom uhvatio.

26. minut: Dosuđen je još jedan slobodan udarac za Vojvodinu, ovoga puta na oko 30 metara od gola, iskosa sa desne strane. Ponovo ga je izveo Meleg, a golman Denbi krajnjim naporom skrenuo loptu u korner.

29. minut: Jovančić je šutirao sa oko 25 metara, ali je lopta otišla visoko iznad prečke.

38. minut: Kordić je ispucao loptu, koju je na sredini terena prihvatio Trujić i napravio sjajan solo prodor po desnoj strani, ušao u šesnaesterac i centrirao, a Malbašić iz prve sa šest-sedam metara pokušao da prosledi loptu u mrežu, ali je bio zamalo neprecizan.

40. minut: Antić je dobro centrirao sa leve strane, a Paločević pokušao glavom da se upiše u strelce, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored leve stative.

42. minut: Konah’s ki je imao najbolju priliku na meču. Oven je šutirao sa 17-18 metara iskosa sa leve strane u bliži donji Kordićev ugao, ali je golman Vojvodine dobro intervenisao.

Prvo poluvreme je završeno.

Počelo je drugo poluvreme.

47. minut: Dosuđen je penal za Vojvodinu! Paločević je prihvatio jednu dubinsku loptu, kapiten Veklšana Džordž Horan ga je oborio s leđa, a sudija Peter Kralovic dosudio najstrožu kaznu. Siguran realizator bio je Dejan Meleg, koji je ponovo poslao loptu u rašlje, pa Vojvodina sada vodi sa 0:2. Džordž Horan dobio je i žuti karton.

50. minut: Posle prekršaja nad Maksimovićem, došlo je do međusobnog guranja i koškanja između igrača dva tima, koje se završilo tako što su žute kartone dobili Moris iz Konah’s kija i Malbašić iz Vojvodine.

55. minut: Izvršena je prva izmena u timu Konah’s kija: izašao je Dizni, a ušao Dejvis.

57. minut: Zbog prekršaja nad Darkom Puškarićem, žuti karton u ekipi Konah’s kija dobio je Majkl Vajld.

61. minut: Posle nabačene lopte iz auta, Dejvis je glavom odigrao do Vajlda, a ovaj takođe glavom pokušao da savlada Kordića, ali je lopta otišla iznad prečke.

62. minut: Meleg je šutirao sa oko 25 metara, ali pravo u golmana Denbija.

64. minut: Konah’s ki je smanjio na 1:2. Ves Bejns je uputio udarac po zemlji sa oko 20 metara iskosa sa desne strane, a robusni Majkl Vajld samo blago dodirnuo loptu, dovoljno da malo promeni njen pravac i prevari golmana Kordića.

67. minut: Izvršena je prva izmena u Vojvodini: izašao je Jovančić, a ušao Mićić.

69. minut: Maksimović je sjajno prošao dvojicu igrača domaćih na desnoj strani, ušao u šesnaesterac i šutirao praktično iz mrtvog ugla, ali je Denbi bio oprezan i odbranio njegov udarac. Istovremeno, izvršena je i druga izmena u Konah’s kiju: izašao je Džo Oven, a ušao Meti Oven.

72. minut: Zbog prekršaja nad Paločevićem, žuti karton u ekipi Konah’s kija dobio je Ian Kirni. Istovremeno, izvršena je i druga izmena u Vojvodini: izašao je Trujić, a ušao Stamenić.

74. minut: Dejvis je šutirao sa ivice šesnaesterca, ali pravo u Marka Kordića.

76. minut: Zbog prigovaranja tokom gotovo čitave utakmice, glavni sudija meča Peter Kralovic udaljio je sa klupa menadžera Konah’s kija Endija Morisona.

80. minut: Posle kornera za Konah’s ki, sjajnu priliku da izjednači rezultat imao je Horan, ali je njegov udarac glavom sa četiri-pet metara završio nekoliko centimetara pored stative. U isto vreme, izvršena je i treća izmena u Voši: izašao je Meleg, a ušao Zličić.

83. minut: Izvršena je još jedna izmena u Konah’s kiju: izašao je Majkl Vajld, a ušao Ešli Ruejn.

87. minut: Sjajan šut Lazara Zličića sa 26-27 metara završio je samo nekoliko centimetara pored rašlji gola Konah’s kija.

88. minut: Lepa akcija Vojvodine po levoj strani završena je pasom Stamenića za Malbašića, ali je fudbaler Vojvodine sa tri metra iz prve poslao loptu nekoliko centimetara pored stative.

Utakmica je završena. Vojvodina je u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope!