Fudbaleri Vojvodine

 

Fudbaleri Vojvodine Marko Kordić i Darko Jović propustili su današnji trening crveno-belih na „Jazu“ zbog problema sa povredom kolena, odnosno prehladom.

Posle jučerašnjeg dana odmora koji im je dao šef stručnog štaba Dragan Ivanović, fudbaleri Vojvodine danas pre podne ponovo su istrčali na teren sa veštačkom travom „Jaz“ u Budvi. Jučerašnji dan, deo prvotimaca iskoristio je za nešto duži ostanak u krevetu i odmor, dok je deo igrača, kao i članovi stručnog štaba, iskoristio lepo vreme za krstarenje brodom do Svetog Stefana i nazad.

Međutim, već od danas pre podne, crveno-beli su ponovo izašli na teren. U hotelu „Bracera“ ostali su jedino golman Marko Kordić, koji ima problema sa povredom kolena, kao i mladi Darko Jović, koga je uhvatila prehlada.

Na početku današnjeg treninga, prvotimci su pratili vežbe istezanja i jačanja fizičke snage koje im je pokazivao kondicioni trener Zdravko Perić, da bi se potom prešlo i na rad sa loptom.

Voša će ponovo trenirati danas od 15:30 časova, dok su sutra na programu dve prijateljske utakmice. Od 10:30 sati, Vojvodina će na „Jazu“ odmeriti snage sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca, dok će od 15 časova odigrati prijateljski meč protiv Petrovca na stadionu u istoimenom mestu, gde je ove sezone već odigrala meč protiv Bokelja u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.