obrazac-za-slike---vesti

 

 

Poslednji je dan boravka ekspedicije Fudbalskog kluba „Vojvodina“ u Beleku.
Danas su „crveno-beli“ odradili žestok i intenzivan trening, a potom dobili još nekoliko časova slobodnog vremena koje će iskoristiti za pakovanje stvari i poslednje pripreme za put. Ekipa kreće za Srbiju u nedelju rano ujutro (06:10 po lokalnom vremenu) sa aerodroma u Antaliji, a u Beograd sleće oko 11:15.
Po dolasku u Novi Sad igrači će dobiti slobodan dan, a nakon toga kreće treća i završna faza priprema za nastavak prvenstva. Ekipa će svakodnevno raditi u svom FC „Vujadin Boškov“. Generalna proba zakazana je za subotu 15. 02. 2014. kada će Vojvodina otputovati u Kečkemet i odigrati prijateljski susret sa istoimenim mađarskim ligašem. Boje Kečkemete inače brani nekadašnji štoper „crveno-belih“ Dejan Karan, a pored njega od igrača sa naših prostora članovi „ljubičastih“ su još crnogorski golman Vukašin Poleksić, Boris Bulajić, nekadašnji prvotimac novosadskog Proletera Marko Vukasović i Vladan Savić.

BALATONAC UNIVERZALAC

Treća je generacija Vojvodinaša. Nastavlja tradiciju  dede i oca zaljubljenika u crveno-belu boju, rođenih Novosađanina, Telepčana. Nikada nije ni pomislio da postoji mogućnost da navija za drugi tim osim Voše. Smatra to delom kućnog vaspitanja i dobrog ukusa.

Đerđ Balaton je član Upravnog odbora FK „Vojvodina“, fanatik u poslu, isti takav kada se radi o njegovom klubu. Vredni biznismen koristi svoje slobodno vreme kao vođa ekspedicije Vojvodine u Turskoj. Činio je to i prošlog leta na Zlatiboru i protekle zime u Antaliji. Sam snosi troškove svog boravka jer ne želi da opterećuje budžet kluba kojem itekako doprinosi. Kroz usluge štampanja svih materijala potrebnih za klub, brošura, kalendara …kao i finansijskim donacijama  godišnje poroši jedan dvosobni stan. Primera radi, kompletnu računarsku opremu i nameštaj za nove svlačionice na stadionu „Karađorđe“ kupio je od svojih sredstava i poklonio klubu.
Pored svog biznisa u štampariji „Fotooko“ hobi mu je fotografija pa zahvaljujući njemu i njegovom fotoaparatu javnost ima prilike da vidi svakodnevna događanja sa priprema Voše.
Zato je i dobio nadimak „Balatonac univerzalac“.