Фудбалери Војводине и ове сезоне бележе одличне резултате. Након историјске прошле сезоне, у којој је освојен други Куп Србије у историји клуба, црвено-бели и ове сезоне играју одлично и тренутно се налазе на другом месту на табели. Како време пролази, све је већи број оних који сматрају да Воша ове сезоне може да се бори и за шампионску титулу, а из недеље у недељу, играчи тренера Ненада Лалатовића показују да таква предвиђања нису без покрића.

Наравно, добри резултати радују све навијаче „старе даме“, али и многе њене бивше играче, међу којима је и легендарни Милош Красић, фудбалер који је још као дете дошао у омладинску школу „Илија Пантелић“, а потом заиграо за први тим и изградио блиставу инострану и репрезентативну каријеру.

– Као бивши играч и неко ко је провео много времена у ФК Војводина, наравно да пратим резултате клуба и све што се дешава. Веома сам срећан и задовољан због свега што екипа пружа и што се тренутно налази на другом месту на табели. Свака част свима у клубу на томе и мислим да Војводина заслужује подршку читавог града, као и свих нас који је волимо – каже Красић.

Он посебно цени шефа стручног штаба Војводине Ненада Лалатовића, који је после меча против ОФК Бачке постао тренер са највише победа у историји клуба.

– Овом приликом, честитам му на томе што је ушао у историју клуба, а резултати све говоре о њему. Сви добро знамо на ком је месту била Војводина када је он преузео екипу. Уз добру селекцију играча у међувремену, он и његов рад су изузетно допринели томе да Војводина сада буде далеко јача и озбиљнија екипа – истиче Красић.

Против ОФК Бачке, за први тим Војводине је дебитовао млади Урош Кабић и то са само 16 година, чиме је, на неки начин, кренуо стопама управо Милоша Красића, јер је и он као 16-годишњак дебитовао за први тим Воше, још давне 2001. године.

– Наравно, сећам се свог дебија за Војводину. Мене је тада тренер Драгољуб Беквалац уврстио у први тим, а свакоме ко тренира фудбал је доживљај да заигра за свој клуб и на сениорском нивоу. Поред неизмерне среће и усхићења, у таквим ситуацијама је увек присутна и одређена доза треме, а могу само да кажем да се надам да ће у будућности што више играча из наше омладинске школе играти у првом тиму Војводине – рекао је Красић.

Бивши истакнути репрезентативац Србије пожелео је играчима Војводине много среће и још боље резултате у наставку сезоне.