Samo dva dana po dolasku u Antaliju, fudbaleri Vojvodine imaće prvu proveru. Protivnik Novosađanima biće ruska ekipa Krila Sovjetov iz Samare. Klub osnovan u vremenu, kako Rusi vole da kažu, Velikog otadžbinskog rata, nije tokom svoje dosadašnje istorije postizao zapažene rezultate. Titula do sada nema ali znajući koliko se novca danas u Rusiji ulaže u fudbal, Vojvodina će sutra u Beleku za protivnika imati veoma ozbiljnog rivala.
Tim „zeleno-belo-plavih“ prepun je internacionalaca. Pored Rusa tu su još igrači iz : Gruzije, Belorusije, Paragvaja, Brazila, Haitija i Francuske.

U ekipi iz Samare svojevremeno je nastupalo nekoliko igrača iz Srbije, pre svih treba spomenuti eks reprezentativce : Nenada Đorđevića i Ognjena Koromana, a  pored njih, dres ruskog premijerligaša nosio je i Vuk Rašović. Od poznatijih evropskih fudbalera tu je bio i gorostasni Čeh Jan Koler.
Utakmica Vojvodina-Krila Sovjetov igraće se na stadionu hotelskog kompleksa „Kalista“ u Beleku.

POSETA IZ PEĆINACA

Ekspediciju Vojvodine danas je u hotelu „Royal Wings“ posetila delegacija prijateljskog kluba iz Pećinaca. Delegaciju Donjeg Srema predvodio je potpredsednik kluba gospodin Milan Aleksić. Posetu Sremcima uzvratili su član UO kluba gospodin Đerđ Balaton i generalni sekretar gospodin Radisav Rabrenović koji su bili gosti na utakmici Donji Srem-Krivbas koja je završena rezultatom 2 : 2.