У 19. колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине сутра дочекују екипу Мачве на „Карађорђу“. После победе над Радом у претходном колу, у црвено-белом табору влада много боља атмосфера, па се сви у Вошиним редовима надају да ће се тако наставити и након утакмице против Шапчана.

В.д. шефа стручног штаба Војводине Радован Кривокапић очекује тежак меч, али је ипак оптимиста по питању коначног исхода овог сусрета.

– Сутра нас очекује веома искусан противник, који игра дефанзиван фудбал, са тенденцијом контранапада. То је такмичарска екипа, која зна да игра на резултат, а просек година им је преко 30, па ћемо морати да уложимо додатни напор како бисмо их савладали. На нама је да поновимо однос и приступ какав смо имали против Рада на Бањици и имамо огромну жељу да опет прикажемо такву игру, при чему посебно мислим на јединство и страст за победом. Хоћемо то да урадимо и пред нашим навијачима, како би и они то препознали, те се надам да ћемо уз њихову подршку моћи да дођемо до нове победе и преко потребна три бода. Што се тиче играчког кадра, имамо ситних проблема, али ништа алармантно. На данашњем тренингу ћемо видети какво је стање и на основу тога одредити стартних 11. Имам неких недоумица, па је врло могуће да буде и неког изненађења у виду младих играча, који би могли да добију шансу већ на овој утакмици – изјавио је Кривокапић.

Утакмица између Војводине и Мачве игра се сутра од 16 часова на „Карађорђу“, а улазнице за овај меч продаваће се по ценама од 300 (запад) и 100 динара (север). Улазнице за запад продаваће се на главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине), док ће се улазнице за север продавати у просторијама навијачке групе Фирма на северној трибини стадиона. Благајна ће бити отворена на дан меча, најкасније сат времена пре почетка утакмице.

Због радова на прилазној инфраструктури тржног центра „Променада“, источна трибина биће затворена за ову утакмицу. Сви власници сезонских улазница за исток, са својом сезонском картом моћи ће слободно да уђу на западну или северну трибину.