После победе свог тима над ОФК Бачком, шеф стручног штаба Војводине Радован Кривокапић изјавио је да су играчи који су добили прилику да заиграју испунили његова очекивања, те да је сада на слатким мукама да одреди списак путника за Белек.

Војводина је данас победила ОФК Бачку резултатом 1:0 (0:0), у пријатељском мечу одиграном у Ветернику.

– Пошто је ово прва утакмица након десетак дана припрема, током којих смо имали изузетно јаке тренинге, може да радује чињеница да смо добро изгледали на терену. Увек говорим то да, без обзира на то да ли је реч о пријатељској или такмичарској утакмици, сваки пут треба да се иде на победу, што смо данас урадили како треба. Оно што ме посебно радује јесте то да су играчи сами препознали оно што смо радили на тренинзима у протеклом периоду и то применили на утакмици, у којој смо, поред постигнутог гола, имали још пет-шест изузетно добрих акција – каже Кривокапић.

Војводина је данас наступила без својих најстандарднијих првотимаца.

– Идеја је била да шансу добију играчи из омладинске екипе и наши играчи који су били на позајмицама, како бисмо видели колико могу у овом тренутку. Мислим да су испунили очекивања и сада сам на слатким мукама, јер играчи који нису играли данас су они који су изнели терет првог дела првенства – наглашава Кривокапић.

Већ за пет дана, црвено-белима следи пут у Турску, где ће, током две недеље, радити на стицању форме за други део сезоне.

– Списак путника за Белек одредићу најкасније у уторак. На тренинзима смо до сада имали 40 играча, те мислим да ћемо тај број свести на 26 првотимаца. Видело се и данас колико наших омладинаца има у саставу, а они који су то заслужили својим радом и понашањем, сигурно ће се наћи у авиону за Турску – истиче Кривокапић.

Иако је задовољан радом играча које тренутно има на располагању, шеф стручног штаба Војводине нада се да ће тим бити појачан у нападу током овог прелазног рока.

– Сутра је слободан дан, у понедељак и уторак ћемо имати по два тренинга, а у среду један и то у преподневним часовима, па ће играчи имати довољно времена да се спреме за полазак у Белек, који је планиран за четвртак. Што се тиче прелазног рока, надам се да ћемо што пре добити потребна појачања у нападу. Мислим да смо ту најосетљивији, а то су показале и анализе утакмица из јесењег дела – рекао је Кривокапић.