После ремија његовог тима против Мачве, в.д. шефа стручног штаба Војводине Радован Кривокапић изјавио је да су црвено-бели изгубили два бода на том мечу.

Војводина и Мачва данас су играли нерешено 1:1 (1:0), у 19. колу Супер лиге Србије.

– Мој први утисак јесте да смо имали три бода у џепу и да смо зато изгубили два, а не освојили један. Од првог минута смо играли агресивно, нападачки и хтели смо што пре да постигнемо гол, јер смо знали да ће, како време буде одмицало, на оваквом терену и против оваквог противника то бити све теже и теже. Некако, све је ишло на нашу руку и у другом полувремену смо имали период када смо заиграли још офанзивније и могли да преломимо утакмицу. Међутим, то се није десило и онда, како то обично бива, ни из чега смо примили гол. Ипак, не треба заборавити ни то да је и Мачва имала две-три стопостотне шансе из контре, па су и они могли да реше меч у своју корист. Јако је тешко када практично већ имаш победу, а на крају је заправо немаш, али на нама је да дигнемо главе и окренемо се следећој утакмици. Имам задатак да психички подигнем играче, јер већ за четири дана је нови меч. Момци су дали све од себе и нема шта да им се замери – изјавио је Кривокапић.

У наредном колу, Војводина ће гостовати екипи ОФК Бачке у Бачкој Паланци, а тај меч ће се играти у недељу, са почетком у 17 часова.