После ремија његовог тима са Јенисејом, шеф стручног штаба Војводине Радован Кривокапић изјавио је да је то била изузетно јака провера за црвено-беле.

Војводина је данас играла нерешено 2:2 (1:1) против Јенисеја, у пријатељском мечу одиграном у Белеку.

– Пре свега, морам да истакнем то да смо се намерили на једног јаког противника и ово је била изузетна јака провера за нас. Била је добра утакмица, са много темпа и много тврде игре. Опет смо имали победу у рукама, али поновиле су нам се неке бољке од раније, па смо олако примили гол након вођства. После дугог поготка, као да смо се мало уплашили, али генерално гледано, приближавамо се крају припрема и, по мом мишљењу, екипа је деловала мало уморно. Но, и поред тога, успели смо да парирамо једном квалитетном ривалу – каже Кривокапић.

С обзиром на то да је Јенисеј члан руске Премијер лиге, нема сумње да је ово до сада била најтежа утакмица за Вошу током припрема.

– Наш ривал је то и показао својим квалитетом, а за наше момке је било јако важно то да виде да могу да се носе и са таквим играчима као што су фудбалери Јенисеја, који играју у веома јакој лиги. Посматрајући читав данашњи дан, могу бити задовољан, а овакав програм ћемо имати још једном пре него што напустимо Белек. Такође, осим те мале повреде Ђуричина, других проблема тог типа немамо, што је за мене најважније у овом тренутку – истиче Кривокапић.

И на овом мечу, он је увидео добре и лоше ствари у игри своје екипе.

– Радује ме то што сам, анализом досадашњих мечева, увидео да смо створили неки систем који функционише и који је препознатљив из утакмице у утакмицу, без обзира на то ко је на терену. Видели смо данас да екипа која је играла раније, играла је на идентичан начин као и ова што је наступила против Јенисеја, што ми је изузетно важно – рекао је Кривокапић.