После победе његовог тима над Динамом, шеф стручног штаба Војводине Радован Кривокапић изјавио је да мора бити задовољан коначним резултатом ове утакмице.

Војводина је данас победила Динамо резултатом 1:3 (1:1), у 28. колу Супер лиге Србије.

– Морам бити задовољан коначним исходом овог меча, јер коначно смо остварили прву пролећну победу и прекинули низ који је јако дуго трајао. Играчи су показали велику жељу и хтење, а до победе није било лако доћи. Утакмицу смо практично почели из минуса и нисмо се најбоље снашли на почетку, али како је време одмицало, играли смо све боље и створили доста прилика. Мислим да је преломни тренутак меча био други гол за нас, након чега смо утакмицу привели крају. Колеги Антићу честитам на труду и залагању. Видим преко медија колико се залаже за Динамо и то је пример како се воли свој клуб, те на то сви треба да се угледамо. Ако то ишта значи, јавно апелујем на све који су у могућности да помогну да Динамо траје и даље – рекао је Кривокапић.

У наредном колу, фудбалери Војводине ће поново играти у Сурдулици, с тим да ће им овога пута ривал бити екипа Радника, а тај меч играће се већ у среду са почетком у 18 часова.