Фудбалери Војводине сутра играју меч четвртфинала Купа Србије. Вољом жреба, одлучено је да ће се Воша за пролазак у полуфинале борити са екипом Радничког у Нишу, што је, узимајући у обзир тренутну форму и положај Нишлија на табели, изузетно тежак задатак који се налази пред црвено-белима.

Ипак, у недавном првенственом сусрету са истим ривалом у Новом Саду, Војводина је, упркос минималном поразу, показала да може да се носи са Радничким. Шеф стручног штаба „старе даме“ Радован Кривокапић нада се да ће овога пута његови изабраници приказати још бољу партију, поготово због тога што би евентуалан успех у Куп такмичењу Воши практично могао да спасе читаву сезону.

– О Радничком имам исто мишљење које сам изнео и пре наше првенствене утакмице, а то је да су пријатно изненађење и клуб који је јак у свим својим структурама, што показују и резултати. У Нишу нас очекује једна рововска борба, а Куп је непредвидиво такмичење у којем се никад унапред не може прогнозирати нешто, иако је, према ономе што приказује на терену, Раднички фаворит у сутрашњем мечу. Имамо доста кадровских проблема, при чему првенствено мислим на Лазаревића, који се повредио у Крушевцу и неће моћи да нам помогне сутра. Неки играчи су у озбиљном замору, па је план да неке од њих одморимо, а нећемо моћи да рачунамо ни на наше омладинце, који сутра такође имају важну утакмицу у свом рангу такмичења и притом су неки од њих добили позиве за репрезентативне селекције. Међутим, они који добију шансу, имаће обавезу да пруже највише колико могу у овом тренутку, јер грб који носимо је доста тежак. Против Радничког се морамо упустити у врло агресивну борбу, јер само тако можемо да се носимо са њима – изјавио је Кривокапић.

Утакмица између Радничког и Војводине игра се сутра на стадиону „Чаир“ у Нишу, са почетком у 17 часова.