После пораза његовог тима од Партизана, шеф стручног штаба Војводине Радован Кривокапић изјавио је да ће млади играчи који су данас добили прилику да заиграју за „стару даму“ у будућности донети добре резултате клубу.

Војводина је данас поражена од Партизана резултатом 1:2 (1:1), у дербију претпоследњег кола плеј-офа Супер лиге Србије.

– Мислим да је Партизан данас био бољи за тај један гол, иако сте на терену могли да видите баш младу екипу Војводине. Оно што сам данима говорио, то смо и урадили, те ми је пуно срце због тога што сам те младиће данас видео на терену. За мене лично, то је већи успех него пласман у плеј-оф, а надам се да је тако и за клуб, јер ово је будућност и нешто што ће Војводини донети резултате у наредном периоду. У току утакмице, било је периода када смо играли добро и контролисали игру, али морам да кажем да је овога пута пресудило искуство Партизана, односно играчи који су ушли у игру у другом полувремену и унели преокрет. Ипак, без обзира на то, сматрам да смо одиграли добру утакмицу. Остаје жал због тога што нисмо дошли до повољнијег резултата, али за мене је битније то што сте могли да видите плејаду младих играча, те овим путем честитам онима који су дебитовали. У последњем колу против Чукаричког, видећете још нека нова лица – изјавио је Кривокапић.

У последњем колу плеј-офа Супер лиге Србије, Војводина ће гостовати Чукаричком у Београду, а тај меч ће се играти у недељу, са почетком у 18 часова.