После победе свог тима над Радником, шеф стручног штаба Војводине Радован Кривокапић изјавио је да овај тријумф за црвено-беле значи много више од три бода.

Војводина је данас победила Радник резултатом 0:1 (0:1), у 29. колу Супер лиге Србије.

– Утакмицу уопште не желим да коментаришем. Сутра ћу бити паметнији и тад ћу на миру све погледати и урадити анализу. Само бих честитао фудбалерима Војводине на ономе што су приказали данас, јер ово је више од три бода. Свака им част на свему, а да се не служим сад оним фразама да смо били тактички добри, борбени итд. Хтео бих да се захвалим и домаћину на гостопримству, јер овде смо провели пет дана и имали смо све што нам је било потребно за припрему овог меча. Раднику и свом старијем колеги, односно ментору са Про лиценце, желим све најбоље у будућности – каже Кривокапић.

Упркос победи Војводине, доминантнија екипа на терену данас била је екипа Радника, која је имала седам солидних прилика за гол и чак 13 изведених корнера.

– У овом тренутку, могу да причам само о младим играчима Војводине, јер неки од њих су данас по први пут заиграли у стартној постави. Свака им част на борбености и дисциплини – напомиње Кривокапић.

На конференцији после меча, он није желео да коментарише констатацију новинара да је у неколико наврата веома бурно реаговао на поједине судијске одлуке. С друге стране, осврнуо се на другу констатацију представника медија, која се односила на то да Војводина овај меч није добила квалитетном игром, већ добром тактичком поставком и одбраном сопственог гола.

– Слажем се са тим. На доста утакмица ове полусезоне, играли смо много бољи фудбал, а нисмо узели ниједан бод. Дакле, или хоћете да играте лепо или хоћете да победите – наглашава Кривокапић.

Шеф стручног штаба Војводине прокоментарисао је и опаску новинара да су поједини играчи Војводине данас често симулирали прекршаје и одуговлачили са наставком игре.

– Циљ оправдава средство, сви то раде – кратко је одговорио Кривокапић.

У наредном колу, Војводину очекује дерби против Партизана на „Карађорђу“, који ће се играти у недељу, са почетком у 17 часова.