После ремија његовог тима против Арсенала, шеф стручног штаба Војводине Радован Кривокапић изјавио је да су црвено-бели остали без тријумфа услед тактичке грешке у последњим минутима меча.

Војводина је данас играла нерешено 2:2 (1:0) против Арсенала из Кијева, у пријатељском мечу одиграном у Белеку.

– Два пута смо водили и нажалост, други гол смо примили пред сам крај утакмице и то после лопте која уопште није била опасна по гол, али ето, направили смо тактичку грешку која нас је коштала победе. Ипак, грешке су саставни део фудбала, а ово је припремни период и зато боље да се дешавају сада, него кад почне првенство. Мислим да смо данас играли доста течније него јуче, а играчи који су јуче одиграли 60, а данас 30 минута, доста су поправили утисак – каже Кривокапић.

Војводини је ово четврти дан на припремама у Белеку, током којих је одиграла већ две пријатељске утакмице.

– Данас смо у утакмицу ушли боље него јуче и сат времена смо држали темпо онако како треба, а мислим да нам противник за тај период чак није упутио ниједан шут ка голу. Сада ћемо имати два дана за рад, па нам следи нови пријатељски меч и мање-више нам је план да по два дана тренирамо, па трећи дан играмо утакмицу. Сутра ћемо имати нешто лакши дан, док нам већ прекосутра следи доста тежак дневни распоред. Но, у припремном периоду, играчи и треба да буду уморни и ноге треба да им буду тешке. Како се првенство буде приближавало, тако ћемо се и освежавати – рекао је Кривокапић.