Posle remija njegovog tima protiv Arsenala, šef stručnog štaba Vojvodine Radovan Krivokapić izjavio je da su crveno-beli ostali bez trijumfa usled taktičke greške u poslednjim minutima meča.

Vojvodina je danas igrala nerešeno 2:2 (1:0) protiv Arsenala iz Kijeva, u prijateljskom meču odigranom u Beleku.

– Dva puta smo vodili i nažalost, drugi gol smo primili pred sam kraj utakmice i to posle lopte koja uopšte nije bila opasna po gol, ali eto, napravili smo taktičku grešku koja nas je koštala pobede. Ipak, greške su sastavni deo fudbala, a ovo je pripremni period i zato bolje da se dešavaju sada, nego kad počne prvenstvo. Mislim da smo danas igrali dosta tečnije nego juče, a igrači koji su juče odigrali 60, a danas 30 minuta, dosta su popravili utisak – kaže Krivokapić.

Vojvodini je ovo četvrti dan na pripremama u Beleku, tokom kojih je odigrala već dve prijateljske utakmice.

– Danas smo u utakmicu ušli bolje nego juče i sat vremena smo držali tempo onako kako treba, a mislim da nam protivnik za taj period čak nije uputio nijedan šut ka golu. Sada ćemo imati dva dana za rad, pa nam sledi novi prijateljski meč i manje-više nam je plan da po dva dana treniramo, pa treći dan igramo utakmicu. Sutra ćemo imati nešto lakši dan, dok nam već prekosutra sledi dosta težak dnevni raspored. No, u pripremnom periodu, igrači i treba da budu umorni i noge treba da im budu teške. Kako se prvenstvo bude približavalo, tako ćemo se i osvežavati – rekao je Krivokapić.