У 27. колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине у недељу дочекују екипу Чукаричког из Београда. Након елиминације из Купа Србије, Воши је до краја сезоне преостало још једино учешће у првенству, с тим да ће, у зависности од резултата у преостала четири кола, тек бити познато да ли ће учествовати у плеј офу или плеј ауту.

Наравно, сви у табору Војводине надају се да ће екипа успети да се пласира у доигравање у којем учествује првих осам тимова на табели, а да би се тај циљ остварио, победа над Чукаричким је од изузетне важности. Свестан је тога и шеф стручног штаба „старе даме“ Радован Кривокапић.

– Опет за противника имамо екипу из врха табеле и оно што бих волео да видим овога пута јесте промена у приступу игри у односу на последњу утакмицу коју смо одиграли на нашем терену. Ако желимо да победимо Чукарички, а имамо обавезу да то учинимо, морамо испољити висок ниво одговорности и агресивности. На мечу против Радничког у Купу смо одморили неке играче, тако да сада од њих очекујем да понесу екипу и дају јој додатни стимуланс, јер Чукаричком од самог старта морамо показати да желимо победу. Што се тиче играчког кадра, повређен је једино Лазаревић, док сви остали конкуришу за тим – рекао је Кривокапић.

Утакмица између Војводине и Чукаричког игра се у недељу од 19 часова на „Карађорђу“, а улазнице за овај меч продаваће се по ценама од 300 (запад), 200 (исток) и 100 динара (север). Улазнице за запад продаваће се на главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине), карте за исток продаваће се на благајни на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“), док ће се улазнице за север продавати у просторијама навијачке групе Фирма на северној трибини стадиона. Благајне ће бити отворена на дан меча од 17 часова.