У 20. колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине у недељу гостују екипи ОФК Бачке у Бачкој Паланци. У претходном колу, црвено-бели су на свом терену остали без победе против Мачве примивши гол на свега неколико минута пре краја меча, па труд и енергија коју су уложили нису били адекватно награђени по питању коначног резултата утакмице.

Ипак, према речима в.д. шефа стручног штаба „старе даме“ Радована Кривокапића, игра коју је Воша приказала може да охрабри уочи последња два меча у овој полусезони.

– После урађене анализе са својим сарадницима, морам да истакнем да смо били много бољи ривал и да смо ту утакмицу морали да решимо у своју корист. Ипак, оно што ме радује јесте то да је екипа показала однос према дресу какав сви желимо и очекујемо да буде. Тај приступ, агресивност, воља, борбеност, жеља за победом… Играчи су све то показали, али фудбал је суров, па некада, чак и када даш све од себе, не будеш награђен на крају. Но, оно што ме такође радује јесте то да је, дан касније, реакција екипе била изненађујуће добра. Уз спортски сектор клуба, сви заједно смо дали подршку играчима да наставе са таквим односом и правим приступом према својим обавезама. Ово је пут каквим Војводина треба да иде и искрено се надам да ћемо сви помоћи екипи да ову полусезону заврши онако како сви ми желимо, а то је да оствари победе у преостале две утакмице – каже Кривокапић.

Прва од те две утакмице одиграће се у недељу у Бачкој Паланци, када ће Воша гостовати ОФК Бачкој.

– Прва следећа је увек најважнија, а играћемо против Бачке, која игра сличан фудбал као и наш претходни противник, па по том питању нема неких новина и непознаница. Убеђен сам да ћемо у меч ући са истом жељом и агресивношћу, како бисмо покушали да од првог минута нападнемо противника и ставимо му до знања да смо дошли по три бода – каже Кривокапић.

Ни на овом мечу, Војводина неће наступити комплетна.

– У нашој екипи се увек деси неки мали проблем, па је тако и овога пута. Због жутих картона, нећемо моћи да рачунамо на Езеа, али верујем да ће, ко год да га замени, испунити очекивања која се буду поставила пред њим. С друге стране, неки стандардни играчи нам се опорављају после повреда, па верујем да ћемо играчки бити јачи него у претходном колу – рекао је Кривокапић.

Утакмица између ОФК Бачке и Војводине игра се у недељу на стадиону „Славко Малетин Вава“ у Бачкој Паланци, са почетком у 17 часова.