После елиминације његовог тима из Купа Србије, шеф стручног штаба Војводине Радован Кривокапић изјавио је да црвено-бели данас ни у једном сегменту игре нису успели да парирају екипи Радничког из Ниша.

Војводина је данас поражена од Радничког у Нишу резултатом 2:1 (1:0), у четвртфиналу Купа Србије.

– Играли смо против екипе која зна шта хоће, која има систем, која ради плански и има своје циљеве ка којима чврсто граби, а данас ни у једном сегменту нисмо успели да јој парирамо. Раднички тренутно представља пример тога како треба да се ради у свим структурама клуба и желим му да, као и мом колеги и другу Лалатовићу, на крају дође до свог циља. Ми се већ сада окрећемо утакмици против Чукаричког у првенству, која је изузетно важна за нас – каже Кривокапић.

После претходне, сада се дефинитивно може рећи да је и ова сезона изузетно лоша за Војводину, с обзиром на то да сасвим извесно ни следеће сезоне неће учествовати у Европи, а врло тешко ће јој бити да у преостала четири кола избори пласман у плеј оф Супер лиге.

– То је проблем који корене вуче од раније и захтева дубљу анализу. Ја не желим да правдам себе, али радим са оним што имам и покушавам да извучем максимум из ове екипе. Међутим, још од прошлог прелазног рока, ми не можемо да се опоравимо. Даћемо све што можемо да Војводина поново почне да личи на себе, али нажалост, у овом тренутку је тако како јесте. Као некоме ко је поникао у Војводини, прошао све њене селекције и некоме ко ради свим срцем за овај клуб, мени је јако жао што морам да причам о томе да се боримо за осмо место и плеј оф. Међутим, морамо бити реални и прихватити стварност онакву каква јесте, те пробати да се изборимо за тај плеј оф уколико је то икако могуће – рекао је Кривокапић.

Наредни меч, фудбалери Војводине одиграће већ у недељу, када ће, у оквиру 27. кола Супер лиге Србије, на „Карађорђу“ дочекати екипу Чукаричког. Почетак тог меча заказан је за 19 часова.