После ремија његовог тима против Чукаричког, шеф стручног штаба Војводине Радован Кривокапић изјавио је да црвено-бели нису искористили шансе које су имали и да је то практично једино на чему им се може замерити на овом мечу.

Војводина је вечерас играла нерешено 0:0 против екипе Чукаричког, у 27. колу Супер лиге Србије.

– Пре утакмице, апострофирао сам то да Војводина вечерас од првог минута мора да буде агресивна и промени приступ у односу на прошли меч који смо одиграли на нашем терену, те мислим да је данас могла да се види екипа која је била решена да победи. Међутим, нисмо искористили прилике. Додуше, није их било много, али кад играте против тима који је тренутно у врху нашег фудбала, морате искористити ту једну-две прилике које вам се укажу. То нам је био једини недостатак вечерас, јер је све друго било на високом нивоу, а ту мислим на тактику, агресивност и однос према игри. Једино на шта још могу да скренем пажњу јесте то да је ова млада екипа под притиском и услед превелике жеље можда превише журила, па због тога нисмо имали добре центаршутеве, иако је било доста прекида у нашу корист. Ипак, на жељи, вољи и хтењу, мислим да никоме не може да се замери. Много смо хтели, али на крају смо награђени са само једним бодом. Колеги Крунићу и Чукаричком желим све најбоље у наставку првенства – изјавио је Кривокапић.

Услед репрезентативне паузе, наредног викенда неће се играти мечеви у Супер лиги Србије. Првенство ће бити настављено за две недеље, када ће Војводина гостовати екипи Динама из Врања.