После пласмана свог тима у плеј оф Супер лиге Србије, шеф стручног штаба Војводине Радован Кривокапић изјавио је да је срећан због оствареног циља, али да „стара дама“ себи више никад не сме да дозволи да се бори за осмо место на табели.

Војводина је данас победила Партизан резултатом 3:2 (1:1), у 30. колу Супер лиге Србије.

– Пресрећан сам и презадовољан са оним што је Војводина показала данас, а то су велика жеља, страст и упорност до самог краја. Чак ни гол који смо примили у незгодном тренутку нас није пореметио. Тек тада, када су момци схватили да више немамо куд, почели смо да играмо онако како знамо и желимо, па су из такве игре дошли и голови. Ја им честитам, јер они су прави хероји за ово што смо постигли. Знате и сами шта се све дешавало и шта је све било иза нас. Са једне стране, срећан сам што смо обезбедили пласман у плеј-оф, али са друге, волео бих да се ово више никада не деси, односно да се Војводина више никада не бори за осмо место. То је моја порука свима, јер већ сутра треба да се седне, разговара и ради плански. Војводина овако треба да игра и да се радује када се бори за Европу, а не за осмо место – каже Кривокапић.

У 60. минуту данашње утакмице, главни судија меча Милош Ђорђић је, услед националистичког и шовинистичког скандирања навијача Партизана, на 12 минута био прекинуо меч.

– Потпуно је несхватљиво да се такве ствари дешавају на стадиону. Међутим, ми тренери не можемо да утичемо на то – рекао је Кривокапић.