После пораза његовог тима од Пролетера, шеф стручног штаба Војводине Радован Кривокапић изјавио је да је током читаве недеље упозоравао играче да изађу из еуфорије настале после победе над Партизаном и пласмана у плеј-оф Супер лиге Србије.

Војводина је вечерас поражена од Пролетера резултатом 0:1 (0:0), у првом колу плеј-офа Супер лиге Србије.

– Остварили смо примаран циљ који је био зацртан уочи почетка ове полусезоне, а то је пласман у плеј-оф. Током читаве ове недеље, упозоравао сам на то да нас је захватила блага еуфорија због тог успеха, иако сматрам да то ни није нешто посебно, јер Војводина треба да слави нешто много више од пласмана у плеј-оф. Међутим, с обзиром на то какво је било стање, после утакмице против Партизана смо славили можда и превише, што се одразило на ову утакмицу. Имали смо жељу и хтење, али то није било довољно да се победи Пролетер, коме и овог пута честитам на пласману у плеј-оф и вечерашњој победи. Други циљ који је био постављен испред мене јесте увођење младих играча у тим, што донекле испуњавам, а то је пут којим ћемо наставити. Надам се само да ће то испратити и резултати – изјавио је Кривокапић.

У наредном колу, фудбалери Војводине гостоваће екипи Напретка у Крушевцу, а тај меч играће се у суботу, са почетком у 17 часова.