После пораза његовог тима од Радничког, шеф стручног штаба Војводине Радован Кривокапић изјавио је да су црвено-бели много желели и борили се за победу, али да је једна неопрезност у одбрани условила да гости освоје сва три бода на овом мечу.

Војводина је данас поражена од Радничког резултатом 0:1 (0:0), у 23. колу Супер лиге Србије.

– Оно што смо најавили пре утакмице, то се и обистинило. Услови за игру на „Карађорђу“ нису били идеални, али и Раднички и ми смо морали да се прилагодимо. Хтели смо, желели смо, били смо борбени, агресивни, дисциплиновани… Међутим, овакве грешке Раднички искусно и зналачки зна да искористи. Мислим да је та мала непажња приликом прекида почетком другог полувремена заправо била и пресудна, иако смо апострофирали да је Раднички баш из прекида најопаснији. Током читавог другог полувремена, покушавали смо да се вратимо и нападали смо са свим снагама које имамо, али нисмо успели да преокренемо резултат. Фудбалерима Војводине дајем пуну подршку и то исто очекујем од свих, јер ипак су они једна млада екипа, која је још у стварању. Надам се да ће нам се ово негде вратити, с тим да овакав приступ, жеља и воља морају бити присутни на свакој утакмици. Мом колеги и пријатељу Лалатовићу и Радничком желим све најбоље у наставку првенства и да остваре све своје циљеве – напомиње Кривокапић.

У саставу Војводине, на данашњој утакмици није било Нигеријца Езеа Винсента.

– Дан пре утакмице, Езе се пожалио на бол у примицачу. Лекарска служба је урадила све што је било до ње, а по добијеном снимку је установљено да он није био спреман за овај меч – рекао је Кривокапић.

У наредном колу, фудбалери Војводине гостоваће екипи Вождовца у Београду, а тај меч играће се наредног викенда.