Сигурном игром и рутинском победом над Синђелићем, фудбалери Војводине пласирали су се у четвртфинале Купа Србије. Четири гола у противничкој мрежи, уз ниједан примљени, показатељ су да је синоћ на „Карађорђу“ лако била уочљива разлика у квалитету између две екипе, иако су црвено-бели наступили са много играча који ове сезоне нису често били у стартној постави.

Међутим, један од носилаца игре, кога шеф стручног штаба Ненад Лалатовић ни овога пута није желео да изостави, јесте искусни Никола Дринчић (35), неуморни везиста који је без дилеме најважнија карика у овом младом и релативно новом тиму Војводине. Он је терен напустио тек у 63. минуту, када је питање победника практично већ било решено.

– Задовољан сам због пласмана у четвртфинале Купа Србије и задовољан игром коју смо приказали. Мислим да је доста младих играча који су јуче добили шансу показало да може да се рачуна на њих и да ћемо, како сезона буде одмицала, бити што јачи и компактнији као целина. Сада све своје мисли окрећемо утакмици против Јавора, која нас чека већ у суботу, и јако је важно да освајањем три бода на том мечу задржимо место које тренутно заузимамо на табели – истакао је Дринчић, који је позвао навијаче да у суботу дођу на стадиону у што већем броју, јер овај тим „старе даме“ својим играма и резултатима апсолутно заслужује подршку.

Утакмица између Војводине и Јавора заказана је за суботу у 18 часова на „Карађорђу“, а као и на претходним мечевима, улазнице ће моћи бесплатно да се преузму на благајнама, које ће бити отворене сат времена пре почетка меча. Такође, за ову утакмицу важиће и сезонске улазнице ФК Војводина из прошле сезоне.

Председник „старе даме“ Војислав Гајић још једном се захвалио верним навијачима на подршци и привржености екипи Војводине и позвао их да у наставку сезоне у још већем броју долазе на „Карађорђе“.