A biće i promena u timu.
Ovo su osnovne ideje vodilje šefa stručnog štaba Vojvodine Nebojše Vignjevića pred utakmicu 1/16 finala Kupa Srbije u kojoj novosadski „crveno-beli“ na svom „Karađorđu“ dočekuju ekipu Donjeg Srema.
Rezime trenera Vojvodine obuhvatio je još neka razmišljanja, a ona se odnose na zaključak o snazi i ozbiljnosti novajlije u društvu najboljih. Svoje viđenje o kvalitetima protivnika potkrepio je potsećanjem na nedavni duel sa Sremcima u borbi za prvenstvene bodove koji su Novosađani dobili teškom mukom tek u finišu utakmice.
Predstavnike medija najviše je zanimalo da li će, kako je Vignjević ranije i nagovestio, biti nekih kadrovskih promena u ekipi.
Šef struke Novosađana izneo je podatke da se Moreira i Jokić žale na povrede i da će o njihovom eventualnom učešću na sutrašnjoj utakmici konačnu odluku doneti nakon današnjeg treninga. Uz to, nekolicina igrača (nije naveo konkretna imena) će biti na poštedi, što zbog umora, što zbog nešto slabije forme.
Na vrlo direktno novinarsko pitanje, da li ta konstatacija  znači da će neko od supertalentovanih igrača iz omladinske selekcije možda dobiti šansu, Nebojša Vignjević je, uz zagonetan osmeh, odgovorio potvrdno.

Snimak konferencije ogledajte ovde :