Фудбалери Војводине пласирали су се у финале Купа пријатељства пошто су данас победили екипу Партизана резултатом 3:1.

Воша је у потпуности надиграла своје ривале и до победе дошла головима Абаџије у 13, Поповића у 39. и Апостоловског у 54. минуту из пенала.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Партизан: Михајловић, Боровић, Цимбаљевић, Стјепановић, Николић Аћимовић, Мирчетић, Петрушић, Алексић, Трифуновић, Петровић. Резерве: Ерић, Исаиловић, Kрајиновић, Танасијевић, Kнежевић, Илић.

Војводина: Борак, Миланов, Хромиш, Поповић, Павић, Рустић, Токин, Апостоловски, Пауновић, Гагић, Абаџија. Резерве: Богуновић, Трнинић, Тркуља, Николић, Радаковић, Kостадиновић, Јокић.

Тим „старе даме“ одлично је отворио меч, а у 13. минуту, Абаџија је побегао по десној страни и погодио супротан угао, по земљи, за 1:0.

Партизан готово да није створио ниједну озбиљнију шансу у првом полувремену, Војводина је деловало одлично и у фази одбране.

На старту другог полувремена, Поповић је у 39. минуту из слободног ударца погодио за 2:0.

Све је било готово у 54. минуту када је Апостоловски погодио из пенала за огромних 3:0. Претходно је пенал изнудио Јокић, који је искористио лошу реакцију одбране Партизана и изнудио најстрожу казну.

У 66. минуту Илић је побегао по левом боку и са ивице петерца савладао Борака за 3:1.

Воша ће се у финалу у недељу од 13 часова састати са екипом загребачког Динама, која је раније данас убедљиво савладала Црвену звезду резултатом 3:0.