obrazac-za-slike---vesti

 

 

 

Suština izlaganja šefa stručnog štaba Vojvodine Marka Nikolića na konferenciji za medije povodom derbija kola je oslikana u naslovu vesti.
Nedeljni susret novosadskih „crveno-belih“ i beogradskih „crno-belih“ ima sve uslove da bude praznik fudbala u kome će uživati svi, akteri na terenu i navijači.

-Sutra nas očekuje derbi utakmica kako su je svi definisali, a po svemu ona to i jeste. U goste nam dolazi šestostruki uzastopni prvak Srbije, samim tim njihove rezulatske reference ukazuju na to da kao nikad do sada moramo iz sebe izvući i više od maksimuma, napravimo jednu jako dobru utakmicu u kojoj ćemo igrati 90 minujta bez „praznog hoda“. Ulazimo u seriju od tri utakmice u narednih 7 dana čiji će ishodi u mnogome odrediti daliji tok šampionata za Vojvodinu.
odlično poznajemo Partizan, kao uostalom i oni nas, nema tu nekih velikih tajni. Reč je o izvanrednom timu koji je u prelaznom roku doveo veliki broj igrača i popunjen je na svakoj poziciji. „Zaljuljali“ su se malo početkom sezone igrama u Evropi ali kao i svaki veliki klub brzo su prebrodili probleme i stvrai doveli na svoje mesto. Sa druge strane mi smo tim koji jako teško gubi utakmice ali još nismo pronašli formulu da lako pobeđujemo. Kada sve rečeno uzmemo u obzir, jihove i naše kvalitete i mane, očekujem jednu  tešku i neizvesnu utakmicu.
Očekujem takođe i da naša publika stvori pravi domaćinski ambijent, da nose ovaj tim jer nam je njihova podrška jako potrebna.
Siguran sam da će kao i u svakoj utakmici o pobedniku odlučiti detalji.

http://youtu.be/z-FZdSIvbas