babic lakicevic ozegovic, mala

 

Fudbaler Vojvodine Ivan Lakićević (22) istakao je da mu je čast što je ovog leta postao član „stare dame“ i naglasio da, uprkos trenutnoj rezultatskoj krizi, veruje u uspešnu sezonu sa crveno-belima.

Fudbalere Vojvodine obradovalo je današnje lepo vreme u Novom Sadu. Uslovi za trening bili su idealni, a po atmosferi među igračima videlo se koliko su željni da pokažu koliko vrede i da prethodnih nekoliko rezultata nisu pravi pokazatelj njihovog kvaliteta.

Među njima je svakako i Ivan Lakićević, momak koji je ove sezone već nekoliko puta dobijao priliku, a na prošlom meču se našao i u startnoj postavi crveno-belih. Kao igrač odbrane na poziciji desnog beka, svakako mu nije lako zbog činjenice da Vošina odbrana ove sezone nije na nivou na koji su navikli njeni navijači.

– Mislim da nam se u poslednjem periodu malo poljuljalo samopouzdanje. Nismo bili skoncentrisani i primili smo dosta golova isključivo zbog naših grešaka. Međutim, već sad u subotu je prilika da te greške ispravimo i da se dignemo za nastavak prvenstva, a pobedom bismo to svakako učinili – kaže Lakićević.

On ističe da je srećan što mu se ukazala prilika da zaigra za Vojvodinu, za koju ima samo reči hvale.

– Vojvodina je veliki klub i nositi njen dres ujedno znači i nositi određeno breme na leđima. Meni je svakako čast što sam deo ovog kluba. Do pre samo tri-četiri meseca, igrao sam u Donjem Sremu, koji je ispao u drugu ligu, a u Vojvodini sam dobio priliku da zaigram i na evropskoj sceni, što je za mene najveći uspeh u mojoj dosadašnjoj karijeri. To mi samo još više govori da se svaki rad i trud pre ili kasnije isplati, a na meni je sada da opravdam poverenje navijača, stručnog štaba i uprave kluba – kaže Lakićević.

Vojvodina u subotu dočekuje OFK Beograd, jedan od retkih timova u Srbiji protiv koga crveno-beli nemaju pozitivan rezultatski skor.

– Oni su jedna odlična i organizovana ekipa, ali i mi imamo svoj kvalitet i verujem u našu pobedu, koja bi nam mnogo značila pred nastavak sezone – rekao je Lakićević.

Utakmica između Vojvodine i OFK Beograda u subotu počeće u 15 časova. Cene ulaznica su standardne: 300 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever). Ulaznice za zapad i istok moći će da se kupe na glavnoj blagajni stadiona između zapadne i južne tribine, dok će se ulaznice za sever prodavati u šopu navijačke grupe Firma na severnoj tribini. Blagajne će biti otvorene najkasnije sat vremena pre početka susreta.