Ivan Lakićević

 

Fudbaler Vojvodine Ivan Lakićević (22) veruje da će crveno-beli sa trenerom Lalatovićem ostvariti dobre rezultate u nastavku sezone.

Posle pobede nad Javorom u Ivanjici, pred fudbalerima Vojvodine nalazi se novi ispit. Na stadion „Karađorđe“ stiže lučanska Mladost, koju je Voša već savladala u gostima ove sezone, iako je opšte mišljenje da tim Neška Milovanovića bolje partije pruža na tuđem terenu nego na svom.

Vošin desni bek Ivan Lakićević ističe da za njegov tim samo pobeda predstavlja zadovoljavajući rezultat.

– Spremamo se sa za jako tešku utakmicu koja nas očekuje. Ekipa Mladosti je odlična ekipa, ali mi smo Vojvodina i mi moramo na svakoj utakmici da idemo na pobedu. Očekujem da pobedimo u subotu na domaćem terenu i tako obradujemo naše navijače – kaže Lakićević.

Na prošlom meču protiv Javora, on je dobio šansu u startnoj postavi, a upravo nakon njegovog šuta, Siniša Babić je došao do lopte i postigao pobedonosni gol.

– Drago mi je što sam dobio šansu i što smo pobedili na jako teškom gostovanju u Ivanjici. Nenad Lalatović je odličan trener, napravio je pravu atmosferu u ekipi i smatram da ćemo sa njim napraviti dobre rezultate. Što se tiče moje forme, zadovoljan sam, ali smatram da treba i da mogu mnogo više da pružim. Voleo bih da ovu i sve ostale utakmice do kraja jesenjeg prvenstva pobedimo i da se vratimo u sam vrh tabele, gde nam je i mesto – kaže Lakićević.

Ni njemu, kao ni ostalim njegovim saigračima, nije bilo prijatno kada je saznao za odluku Disciplinske komisije o suspenziji Nenada Lalatovića.

– Smatram da je to veliki hendikep za ekipu, jer smo za ovo kratko vreme rada sa trenerom Lalatovićem vratili samopouzdanje i napravili pomak u igri. Međutim, mislim da njegovo odsustvo sa klupe ne sme da nam pravi problem, već treba da odigramo kao da je on tu pored nas na terenu – rekao je Lakićević.

Utakmica između Vojvodine i Mladosti odigraće se u subotu na stadionu „Karađorđe“, sa početkom u 15 časova.

Cene ulaznica su 300 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever). Ulaznice za zapad i istok prodavaće se na glavnoj blagajni stadiona između zapadne i južne tribine, dok će se ulaznice za sever prodavati u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini „Karađorđa“. Blagajne će biti otvorene najkasnije sat vremena pre početka meča.

Pogledajte neke od najlepših golova Vojvodine protiv Mladosti iz prethodnih nekoliko godina: