Ivan Lakićević

 

Desni bek Vojvodine Ivan Lakićević (23) izjavio je da njegovi saigrači i on znaju šta ih očekuje na utakmici protiv Novog Pazara i da veruje da će Voša uspeti da dođe do nove prvenstvene pobede.

Posle slobodnog dana koji su imali u nedelju, fudbaleri Vojvodine danas nastavljaju sa radom i ulaze u redovan trenažni proces pred naredni vikend, kada će biti nastavljeno takmičenje u Super ligi Srbije. Posle pobede nad Radnikom u poslednjem odigranom kolu, Voša će ponovo igrati na svom terenu, a rival će joj biti ekipa Novog Pazara.

Desni bek Vojvodine Ivan Lakićević veruje u pozitivan rezultat.

– Očekujem dosta tešku utakmicu, jer Novi Pazar je dobra ekipa i predvođena je sjajnim trenerom Zoranom Govedaricom. Sa njim sam radio dok sam bio u Donjem Sremu i izuzetno ga cenim i poštujem. U svakom slučaju, znamo šta nas očekuje, ali verujem da ćemo pred našim navijačima uspeti da zabeležimo novu pobedu u prvenstvu – kaže Lakićević.

Tokom protekle nedelje, Vojvodina je odigrala dve prijateljske utakmice, na kojima je poražena od Rađevca (1:0) i Spartaka (1:2).

– Mi u svaki meč ulazimo maksimalno ozbiljno, bez obzira na to da li je reč o takmičarskim ili prijateljskim utakmicama. Naravno, rezultat nam je najvažniji kad igramo u prvenstvu. Na poslednjoj utakmici protiv Spartaka jesmo izgubili, ali smo odigrali dosta dobro i to sa igračem manje, pošto se Bureković povredio početkom drugog poluvremena i nije mogao da nastavi igru. Primili smo dva jeftina gola i bitno je da nam se takve stvari ne dešavaju u takmičarskim mečevima – ističe Lakićević.

Do kraja polusezone, ostalo je još šest kola, pri čemu će Vojvodina čak četiri puta igrati na domaćem terenu.

– Lično, nadam se i očekujem da zabeležimo svih šest pobeda. Igramo dobro, imamo kvalitet i verujem da mi to možemo – rekao je Lakićević.