После победе његовог тима над Напретком, шеф стручног штаба Војводине Ненад Лалатовић је изјавио да је Воша тешко, али заслужено стигла до тријумфа.

Војводина је данас победила екипу Напретка у Крушевцу резултатом 0:1 (0:0), у петом колу Супер лиге Србије.

– Сигурно да сам задовољан, јер три бода су увек велика. Без обзира на то да ли је резултат 1:0, 0:1, 2:1 или 0:3, увек сам задовољан кад моја екипа победи. Тешко је било пробити одбрану Напретка, који је играо са петорицом играча позади и још двојицом везних испред њих. Моји играчи су морали много да се крећу и мислим да смо данас заслужено победили, те да смо били бољи за тај један гол. И пре гола, имали смо стопостотне шансе које смо морали да искористимо, али нисмо успели. Ово је наша трећа победа заредом. Од могућих 15 бодова, узели смо 11 и немамо ниједан пораз, па спремни дочекујемо дерби кола следеће недеље. Честитам обема екипама на приказаној игри и јако сам срећан кад мој тим тактички одигра овако. Кад испоштују све што тражим од њих, онда резултати долазе – каже Лалатовић.

Војводину сада очекује дерби против Партизана, након чега ће уследити двонедељна репрезентативна пауза.

– Када се заврши меч против Партизана, првих недељу дана ћемо сигурно остати у нашем Новом Саду и одиграти пријатељску утакмицу против Пролетера, а друге недеље, уочи гостовања одличној екипи Јавора, можда ћемо отићи три-четири дана на Златибор на неке мини припреме, како бисмо се што боље спремили за тај меч – изјавио је Лалатовић.