Nenad Lalatović

 

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da očekuje od svojih igrača da slave na gostovanju u Novom Pazaru i tako potvrde da su najbolji tim u Srbiji.

U osmini finala Kupa Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Novog Pazara. Žreb za ovu fazu takmičenja nije bio naročito naklonjen crveno-belima, s obzirom na to da ih je poslao na jedno od najtežih gostovanja u ligi, gde će ih sigurno i sutra dočekati pun stadion i silno motivisan domaćin.

Ipak, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović veruje da će njegovi igrači uspešno preskočiti ovu prepreku.

– Posle pobede nad Voždovcem, očekuje nas teško gostovanje u Novom Pazaru. Poznato je da je tamo uvek uzavrela atmosfera, a pred ovaj meč, suočeni smo i sa kadrovskim problemima, pošto ne možemo da računamo na Kovačevića, Trifunovića i Aksentijevića, a najverovatnije ni na Mićića. Međutim, ponavljam još jednom da smo mi Vojvodina, veliki klub, i da nas samo pobeda zanima – kaže Lalatović.

On je svestan kvaliteta sutrašnjeg rivala crveno-belih, kao i od koga u protivničkom timu Voši preti najveća opasnost.

– Tu igra Alivodić, koji je nekada igrao u Vojvodini i koji uvek ima veliki motiv kada igra protiv nas. To je sjajan igrač, a osim njega, Novi Pazar ima još dosta dobrih fudbalera, iako ne bih voleo sada da ih nabrajam i mnogo hvalim. Svi oni imaju svoj kvalitet, ali mislim da ne bi bilo dobro da ja pričam o tome. Više volim da govorim o svojim igračima, pogotovo zato što smatram da smo najbolji tim u ligi, a to je ono što želimo da pokažemo i u Novom Pazaru – rekao je Lalatović.

Utakmica između Novog Pazara i Vojvodine na programu je sutra na stadionu kraj Jošanice, sa početkom u 17 časova.