Nenad Lalatović

 

Posle remija njegovog tima sa Napretkom, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da su crveno-beli dali sve od sebe kako bi pokušali da zabeleže pobedu.

Napredak i Vojvodina večeras su igrali nerešeno 0:0, u četvrtom kolu Super lige Srbije.

– Čestitam obema ekipama na požrtvovanoj igri, u kojoj nije bilo mnogo šansi. Moji igrači su dali poslednji atom snage na svom trećem teškom gostovanju u poslednjih šest dana, za koje sam unapred rekao da će nam biti najteže od sva tri. U četvrtak smo bili u Brestu, u nedelju u Beogradu, a već danas u Kruševcu. Imamo fond igrača kakav imamo i to vrtimo, a večeras smo pritom igrali bez Trujića, Maksimovića i Puškarića, dok se Babić povredio već u prvom poluvremenu. Međutim, oni koji su dobili šansu su odigrali baš onako kako sam tražio od njih. Nismo srljali, jer smo znali da ćemo ovde teško moći da izađemo visoko i odigramo presing, pogotovo zbog toga što Napredak ima fenomenalnu polukontru i kontru, a teren je takav da ne dozvoljava da se razvije pas igra. Ni oni, ni mi nismo imali neke preterane šanse, ali uspeli smo u onome što smo želeli, a to je da ne izgubimo utakmicu. Po povredi Babića, kao i Trujića na prošloj utakmici, vidi se da smo umorni, ali smo ponovo ostavili srce na terenu. Napretku čestitam na fer igri, a mi se već okrećemo sledećoj utakmici – rekao je Lalatović.

Naredni meč, Vojvodina će odigrati u nedelju, kada će, sa početkom u 20 časova, u petom kolu Super lige dočekati ekipu Javora na „Karađorđu“.